פסטה אלפרדו

פסטה אלפרדו טבעוני

שעון

10 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

כשהייתי ילדה זו הייתה אחת המנות האהובות עליי וכשעברתי לטבעונות אחד מהדברים שהיה לי הכי חבל לוותר, אבל מהר מאד מצאתי פתרון נפלא לפסטה פטריות טבעונית או כפי שנהוג לכנותה בארץ: אלפרדו טבעוני.
אז הנה מתכון קל וטעים לפסטה ברוטב אלפרדו בגרסה המבוססת על קרם קוקוס עשיר וטעים: הרוטב הזה הוא קרמי ממש כמו רוטב שמנת אמיתי וטעים בטירוף

וזכרו, חוק מס' 1 באיטליה: הרוטב מחכה לפסטה. ולכן אנחנו קודם מכינים את הרוטב ורק אחר כך את הפסטה.

המצרכים:

1 חבילת פסטה פטוציני (או כל סוג אחר)

3 כוסות קרם קוקוס 17% שומן

1 סלסלה פטריות טריות (אפשר מכל מיני סוגים)

1 בצל יבש

1.5 כפית קורנפלור

1 כפית מלח

1-2 שיני שום (אופציה)

קורט גרידת אגוז מוסקט (אופציה)

פלפל שחור (אופציה)

 

איך מכינים:

קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת גדולה או סיר רחב  עד לשקיפות.

פורסים את הפטריות ומוסיפים למחבת לטיגון קצר.

מערבבים היטב את הקורנפלור בחצי כוס מקרם הקוקוס עד שאין גושים, מוסיפים למחבת ואז גם את יתרת קרם הקוקוס, מלח ואגוז מוסקט, מערבבים בעדינות עם כף עץ או מטרפה עד לקבלת רוטב סמיך וחלק. 

כשהרוטב מוכן מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.

מסננים את הפסטה ושומרים על חלק ממי הבישול, מעבירים את הפסטה לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות.

מקשטים בפלפל שחור טרי.

*במידה והרוטב סמיך מידי, אפשר להוסיף מעט ממי בישול של הפסטה או חלב צמחי ללא סוכר.

 
רוצים לראות איך אני מכינה את הפסטה?  הסרטון כאן
פסטה אלפרדו2

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן