פשטידת מנגולד טבעונית קלה

שעון

15 דקות הכנה + 30 דקות אפיה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

פשטידה פשוטה וטעימה, הטופו וקמח העדשים מספקים בה המון חלבון. אפשר לגוון ולהחליף את המנגולד בתרד, ברוקולי מאודה או כל ירק אחר שאוהבים

המצרכים:

1 חב' טופו קשה (300 גר')

1 חב' טופו משי (300 גר')

1 כוס קמח עדשים כתומות (אפשר בהחלט להמיר לקמח חיטה או כוסמין)

1 כפית א. אפיה

2 כוסות עלי מנגולד או תרד קצוצים

3 כפות פתיתי שמרי בירה (אופציה)

1 כפית שטוחה מלח

 

אופן ההכנה:

במעבד מזון מעבדים את הטופו למרקם חלק, מוסיפים את קמח העדשים, אבקת האפיה, שמרי בירה, והמלח ומערבבים לעיסה אחידה.

מוסיפים את העלים הקצוצים. טועמים ומתקנים תיבול (אפשר לטעום חופשי – אין ביצים)

משמנים תבנית אפיה ומעבירים את הבלילה.

מיישרים ומכניסים לתנור חם לחום של 180 מעלות לאפיה של כ 35 דקות עד שמתקבלת שכבה שחומה.

מצננים את הפשטידה לחלוטין כדי שתתייצב.

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן