פשטידה פשוטה וטעימה, הטופו וקמח העדשים מספקים בה המון חלבון. אפשר לגוון ולהחליף את המנגולד בתרד, ברוקולי מאודה או כל ירק אחר שאוהבים
המצרכים:
1 חב' טופו קשה (300 גר')
1 חב' טופו משי (300 גר')
1 כוס קמח עדשים כתומות (אפשר בהחלט להמיר לקמח חיטה או כוסמין)
1 כפית א. אפיה
2 כוסות עלי מנגולד או תרד קצוצים
3 כפות פתיתי שמרי בירה (אופציה)
1 כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה:
במעבד מזון מעבדים את הטופו למרקם חלק, מוסיפים את קמח העדשים, אבקת האפיה, שמרי בירה, והמלח ומערבבים לעיסה אחידה.
מוסיפים את העלים הקצוצים. טועמים ומתקנים תיבול (אפשר לטעום חופשי – אין ביצים)
משמנים תבנית אפיה ומעבירים את הבלילה.
מיישרים ומכניסים לתנור חם לחום של 180 מעלות לאפיה של כ 35 דקות עד שמתקבלת שכבה שחומה.
מצננים את הפשטידה לחלוטין כדי שתתייצב.
![](https://www.happyvegan.co.il/wp-content/uploads/2019/06/IMG_20190608_125137s-1.jpg)