מטבל אפונה מרענן

שעון

10 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

האפונה מכילה כמות נמוכה מאוד של שומן ושיעור גבוה יחסית של סיבים תזונתים והיא עשירה בחלבון. הממרח הזה עשיר בחלבון וסידן, הוא קל הכנה, וטעים כמטבל או ממרח בכריך וגם כרוטב מדליק לפסטה או סלט.​

1 כוס אפונה טריה או קפואה לאחר הפשרה

1 שן שום

1 כף מיץ לימון טרי

¼ כוס טחינה גולמית איכותית או 2 כפות שמן זית (אני משתדלת להשתמש בטחינה מלאה כיוון שרמות הסידן בה מאד גבוהות)

2 כפות מים

½-1 כפית מלח.

 

במעבד מזון מרסקים את כל הרכיבים למרק חלק.

טועמים ומתקנים תיבול.

 

בתיאבון

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן