סלט אטריות שעועית ופפאיה

10 דקות עבודה

ללא גלוטן

עד 5 רכיבים

מנה אלגנטית כיפית ומרעננת שאפשר להכין בקלות

1 חבילה אטריות שעועית

2/3 כוס רוטב סויה

2/3 כוס מיץ לימון (אפשר יותר)

6 כפות אגבה/מייפל//סילאן/סוכר חום

1/3 פלפל חריף קטן

4-5 שיני שום

1/2 כוס מים רותחים

1/4 כרוב פרוס לרצועות דקות

גמבה פרוסה לגפאורים

מלפפון פרוס לגפרורים

1 פפאיה קטנה קלופה ופרוסה לגפרורים או לרצועות דקות

כוס אגוזי קשיו טבעיים קלויים קלות במחבת יבשה

כוס עלים מכל סוג: כוסברה, בזיליקום, נענע קצוצים

 

פורסים את הירקות לגפרורים דקיקים.

משרים את האטריות במים רותחים לכ-5 דקות.

מסננים היטב ומפרידים בינהן (אפשר לגזור ולקצר אותן.

 

מכינים רוטב:

במעבד מזון קטן או בלנדר מוט מרסקים יחד: פלפל חריף, מיץ לימון, סוכר, שום עד לקבלת רוטב אחיד, מוסיפים סויה ומים רק לאחר שהכל מרוסק היטב, טועמים ומתקנים תיבול.

מניחים את האטריות המסוננות בקערה, מפזרים מעליהן את הירקות והעלים, שופכים את הרוטב ומערבבים היטב. 

מעבירים לקערת הגשה מקשטים באגוזי קשיו קלויים מעט, ומגישים מיד.

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן