גבינת קשיו-טופו רכה לטוסטים ומאפים

שעון

10 דקות עבודה

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

גבינה רכה וכיפית, שאפשר לשלב בטוסט, פיצה או פשטידות, היא מכיילה טופו ולכן עשירה בחלבון

לגבינה:

1 כוס קשיו מושרה 6 שעות לפחות במים ומסונן.

1 חבילה טופו משי או רך (300-350 גר)

2 כוסות חלב צמחי (ללא סוכר) או מים

5 כפות קורנפלור

1 כפית מלח

קורט גרידת אגוז מוסקט טרי

 

 

הכנת הגבינה:

בבלנדר או במעבד מזון קטן מרסקים היטב את הקשיו עם ½ כוס מהנוזלים עד לקבלת מרקם דליל וחלק לחלוטין. (במעבד מזון גדול יהיה לכם קשה להגיע למרקם חלק)

מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

מעבירים את התערובת לסיר קטן, מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד כדי שלא ישרף עד לקבלת מרקם של גבינה רכה. 

מסירים מהאש ונותנים להצטנן, לאחר הקירור הגבינה עוד תסמיך מעט

 

 

צלחות: mud made

 

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן