גבינה רכה וכיפית, שאפשר לשלב בטוסט, פיצה או פשטידות, היא מכיילה טופו ולכן עשירה בחלבון
לגבינה:
1 כוס קשיו מושרה 6 שעות לפחות במים ומסונן.
1 חבילה טופו משי או רך (300-350 גר)
2 כוסות חלב צמחי (ללא סוכר) או מים
5 כפות קורנפלור
1 כפית מלח
קורט גרידת אגוז מוסקט טרי
הכנת הגבינה:
בבלנדר או במעבד מזון קטן מרסקים היטב את הקשיו עם ½ כוס מהנוזלים עד לקבלת מרקם דליל וחלק לחלוטין. (במעבד מזון גדול יהיה לכם קשה להגיע למרקם חלק)
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
מעבירים את התערובת לסיר קטן, מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד כדי שלא ישרף עד לקבלת מרקם של גבינה רכה.
מסירים מהאש ונותנים להצטנן, לאחר הקירור הגבינה עוד תסמיך מעט
צלחות: mud made
