סלט נהדר שהוא ארוחה בפני עצמה, הבורגול והחומוס מהווים חלבון מלא ועשירים בברזל, חלבון וסיבים תזונתיים, חוץ מזה שזה סלט כיפי, טעים, משביע ומאד ישראלי.ס
מצרכים:
1 כוס בורגול עבה
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
2 מלפפונים
2 עגבניות
צרור פטרוזיליה
1 בצל סגול – אופציה
להגשה (אופציה)
טחינה גולמית
לימון טרי
שמן זית
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים רותחים עד שתופח – כרבע שעה.
קוצצים את הירקות והפטרוזיליה קטן ומניחים בקערה.
מתבלים בלימון, שמן זית ומלח.
מסננים את הבורגול ומוסיפים לקערה יחד עם גרגרי החומוס.
מערבבים ומתקנים תיבול.
להגשה: מכינים טחינה בהתאם לטעם שלכם: טחינה, לימון, מלח, מים.
מפזרים על הסלט לפני ההגשה.
