סלט ירושלמי 2

סלט ירושלמי – בורגול, גרגרי חומוס וירקות

שעון

10 דקות הכנה

רשימה 5 רכיבים

עד 5 רכיבים

סלט נהדר שהוא ארוחה בפני עצמה, הבורגול והחומוס מהווים חלבון מלא ועשירים בברזל, חלבון וסיבים תזונתיים, חוץ מזה שזה סלט כיפי, טעים, משביע ומאד ישראלי.ס

מצרכים:

1 כוס בורגול עבה

1 כוס גרגרי חומוס מבושלים

2 מלפפונים

2 עגבניות

צרור פטרוזיליה

1 בצל סגול – אופציה

 

להגשה (אופציה)

טחינה גולמית

לימון טרי

שמן זית

 

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול במים רותחים עד שתופח – כרבע שעה.

קוצצים את הירקות והפטרוזיליה קטן ומניחים בקערה.

מתבלים בלימון, שמן זית ומלח.

מסננים את הבורגול ומוסיפים לקערה יחד עם גרגרי החומוס.

מערבבים ומתקנים תיבול.

 

להגשה: מכינים טחינה בהתאם לטעם שלכם: טחינה, לימון, מלח, מים.

מפזרים על הסלט לפני ההגשה.

 

 

סלט ירושלמי

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן