כרוב סגול, מקלות תפוחים ואגוזים בויניגרט מתקתק

שעון

10 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

גלוטן

לא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

סלט נהדר, קליל, ללא גלוטן, מיוחד, חמצמץ-מתקתק עם המון עניין בעיניים ובפה.

המצרכים:

1/2 כרוב סגול

1תפוח

1 כוס אגוזים או שקדים מכל סוג

 

 ½ כוס שמן זית איכותי

¼  כוס חומץ בן יין או מיץ לימון

1  כף רוטב סויה

1  כף סירופ מייפל טהור/סילאן/אגבה

 1/2 כפית חרדל איכותי

 

קוצצים את הכרוב לרצועות, מניחים בקערה ומועכים קצת עם היד כדי לרכך אותן.

חותכים את התפוח למקלות ומוסיפים לכרוב.

מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת סגורה ומנערים היטב.

שופכים את הרווטב על הכרוב ומערבבים

מקשטים באגוזים או שקדים ומגישים.

 

 

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן