מתכונים לארוחה מפסקת ולסיום הצום

כשהייתי ילדה, כל שנה, בצאת יום כיפור, הלכנו לסבתא שלי לאכול את הארוחה שמסיימת את הצום. סבתא שלי שהייתה בשלנית מדהימה, ותמיד הצליחה להוציא מהמטבח הפשוט והקטן שלה אוכל מדהים, עמדה והכינה לקראת סיום הצום ארוחה נהדרת הכוללת מגוון מנות מענגות, וזו הייתה מסורת אהובה.
.
שנים אחר כך, סבתא שלי נפטרה בערב יום כיפור, ועכשיו, כל שנה, אנחנו הולכים לבקר אותה ביום הזה ונזכרים ברגעים המצחיקים והמרגשים שהיו לנו איתה ועם סבא.
 
אני חושבת על סבתא שלי כמעט כל יום: כשאני מבשלת, או מתכננת מתכונים לסדנאות חדשות, כשאני פותחת את מגירת הסכום ומוצאת את המזלג הגדול והקצת מעוקם שלה, אבל ביום כיפור אני מתגעגעת קצת יותר.
 
מסבתא שלי למדתי לאהוב לבשל ואת האהבה הזו אני שמחה להעביר הלאה.
 
אני מצרפת כאן שפע מתכונים קלים וטעימים שיעזרו לכם לארגן ארוחה נהדרת בקלות
שימו לב, שחשוב להמנע מאוכל כבד או מטוגן כדי לא להכביד על הגוף.
(לחצו על הכותרת כדי  לעבור לדף המתכונים הרלוונטים):

 

סלטים
מרקים
מנות עיקריות
קינוחים (אי אפשר בלי)
 
הכל קל, טעים, מחומרי גלם בריאים מן הצומח הזמינים בקלות בכל סופר, ולא מכביד על הקיבה
 
שתהייה שנה טובה, גמר חתימה טובה

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן