איזה כיף זה להכין בקלות לאבנה עשירה בחלבון, קרמית, רכה ובדיוק במידת חמיצות שאנחנו אוהבים. זה כל כך קל ובריא שאצלנו מכינים כזו בכל שבוע.
המצרכים:
1 כוס קשיו מושרה במים כ 6 שעות
1 חבילה טופו משי ללא הנוזלים
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון טרי (בהדרגה, לפי הטעם)
1/2 כפית מלח
לקישוט: שמן זית, זעטר
מסננים את הקשיו, מרסקים היטב עם הלימון ושמן הזית עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים טופו ומלח וטוחנים עוד טיפה בכמה פולסים עד לקבלת תערובת חלקה.
טועמים ומתקנים תיבול: יותר מלח או לימון כפי שאוהבים. מעבירים לצלחת ומקשטים בשמן זית וזעטר.
