אין כמו סורבה פירות קר וטבעי שהכנו בבית ואנחנו יודעים ממה הוא מורכב.
אפשר להכין ביחד עם הילדים ולתת להם לבחור סוגים שונים של פירות.
זה קל, פשוט, טעים ובריא.
המצרכים
2-3 בננות
2 כוסות מנגו ואננס קפואים
1/2 כוס קרם קוקוס או שמנת צמחית
2 כפות מייפל או סילאן – אפשר יותר או פחות לפי הטעם
מקלפים ומקפיאים את הבננות לכמה שעות.
מניחים בקערת מעבד המזון את כל המצרכים וטוחנים יחד עד לקבלת מרקם של גלידה.
טועמים ובמידת הצורך ממתיקים עוד.
מגישים מיד.
במידה ומקפיאים לאחר כך, יש צורך להוציא מהמקפיא ולתת לסורבה להפשיר טיפה לפני ההגשה.