קרם ארטישוק2

ממרח ארטישוק טבעוני

שעון

5 דקות הכנה + 20 דקות בישול

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5

עד 5 רכיבים

זהו ממרח קרמי משגע, הוא מתאים מאד לארוח אלגנטי למרוח על קרקר או לחם.
נראה מושקע ומפונפן אבל כל כך קל ופשוט להכנה שזה פשוט מדהים - מוזמנים לנסות ולספר איך יצא.

המצרכים

6 תחתיות ארטישוק טרי או קפוא

2 שיני שום קלופות

1 כף מיץ לימון טרי

1/3 כוס שמן זית

מלח, פלפל

מבשלים את הארטישוקים כחצי שעה עד שרכים מאד.

טוחנים היטב עם השום, לימון ותבלינים ומזלפים בהדרגה שמן עד לקבלת מרקם רצוי.

מעבירים לצנצנת זכוכית מעוקרת* ומוזגים מעט שמן זית מלמעלה כדי למנוע התחמצנות.

מאפסנים במקרר, נשאר טרי למשך מס' ימים.

רוצים מתכוני מטבלים שווים נוספים? לחצו כאן

הטיפ של עדי

עיקור צנצנות:

כשאתם מכינים חמוצים, רוטב או ריבה ומעבירים לצנצנת זכוכית, רצוי לעקר אותה קודם כדי למנוע הצטברות של חיידקים ועובש.

איך עושים?

שוטפים ומייבשים את הצנצנת והמכסה, מניחים אותם בכיור או בקערה גדולה ומוזגים מים רותחים לתוך הצנצנת עד הסוף ולחלק הפנימי של המכסה.

נותנים למים להצטנן מעט, שופכים אותם בלי לגעת עם האצבעות בשוליים של הצנצנת או בחלק הפנימי של המכסה (כדי למנוע מגע של חיידקים) וממלאים את הצנצנת עד למעלה בריבה או ברוטב שהכנו.

הסיבה שאנחנו ממלאים את הצנצנת עד למעלה היא כדי למנוע כניסה של אויר וחיידקים.

סוגרים היטב עם מכסה אטום, ומאפסנים במקרר.

קרם ארטישוק

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן