קרם גבינה ואגוזים מקורמלים טבעוני

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

קינוח קרמי גבינתי, קל ועדין לסיום ארוחה גדולה או כנישנוש מתקתק קליל. אפשר להוסיף חמיצות או מתיקות בהתאם לטעמכם.

המצרכים:

1 חבילת טופו משי (לא משנה איזה צבע)

4 כפיות קורנפלור

3-4 כפות סירופ מייפל או אגבה (אפשר יותר אם אוהבים מתוק)

1 כפית תמצית וניל

גרידת לימון מ 1 לימון (אפשר פחות אם לא אוהבים)

4-6 כפיות מיץ לימון טרי (אפשר פחות או יותר בהתאם לטעמכם)

1 כוס אגוזי מלך

1 כף סילאן/מייפל

 

איך מכינים:

מרסקים בבלנדר מוט את הטופו עם הקורנפלור, גרידת הלימון, והמייפל. מוסיפים את מיץ הלימון בהדרגה! בהתאם לטעם שרוצים לקבל (יותר מתוק או לימוני).  בכל מקרה אל תוותרו על 1 כפית לימון לפחות!

טועמים ומוסיפים מתיקות אם צריך.

מעבירים לכוסיות הגשה ולמקרר לקירור והתייצבות של כמה שעות.

 

בנתיים מכינים את האגוזים:

בתנור: מפזרים את האגוזים על תבנית עם נייר אפיה, מפזרים כף סילאן ומערבבים שיכוסו לגמרי. אופים בחום של 150 מעלות כ 5 דקות, מוציאים ומקררים.

במחבת: קולים את האגוזים במחבת יבשה, מפזרים את הסילאן מערבבים כמה שניות, מסירים מהאש ומקררים.

 

להגשה:

קוצצים את האגוזים, מניחים על הקרם ומגישים.

צילום: הדר טליוסף

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן