פסטו עגבניות

פסטו עגבניות מיובשות ואגוזים טבעוני

שעון

5 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5

עד 5 רכיבים

ממרח-מטבל משגע , כל כך קל ופשוט להכנה שזה פשוט מדהים.
הוא מתאים למאפים, פסטות או לארוח אלגנטי למרוח על קרקר או לחם.
נראה מושקע אבל כל כך פשוט - מוזמנים לנסות ולספר איך יצא.

המצרכים

1/2  כוס שמן זית

1  כוס (50 גרם) עגבניות מיובשות רכות

1  כוס (40 גרם) עלי בזיליקום

1/2  כוס אגוזי מלך

 1 שן שום

1/4  כפית מלח

מכינים:

אם העגבניות יבשות וקשות אפשר לשפוך עליהן מעט מים רותחים ולהמתין כמה דקות להתרככות.

מרסקים את כל הרכיבים יחד במעבד מזון עד לקבלת מרקם גרגרי.

במידה והתערובת יבשה וסמיכה מידי אפשר להוסיף עוד קצת שמן זית עד לקבלת מרקם נוח.

מעבירים לצנצנת זכוכית מעוקרת* ומוזגים מעט שמן זית מלמעלה כדי למנוע התחמצנות.

מאפסנים במקרר, נשאר טרי למשך מס' ימים.

 

רוצים מתכוני מטבלים שווים נוספים? לחצו כאן

הטיפ של עדי

עיקור צנצנות:

כשאתם מכינים חמוצים, רוטב או ריבה ומעבירים לצנצנת זכוכית, רצוי לעקר אותה קודם כדי למנוע הצטברות של חיידקים ועובש.

איך עושים?

שוטפים ומייבשים את הצנצנת והמכסה, מניחים אותם בכיור או בקערה גדולה ומוזגים מים רותחים לתוך הצנצנת עד הסוף ולחלק הפנימי של המכסה.

נותנים למים להצטנן מעט, שופכים אותם בלי לגעת עם האצבעות בשוליים של הצנצנת או בחלק הפנימי של המכסה (כדי למנוע מגע של חיידקים) וממלאים את הצנצנת עד למעלה בריבה או ברוטב שהכנו.

הסיבה שאנחנו ממלאים את הצנצנת עד למעלה היא כדי למנוע כניסה של אויר וחיידקים.

סוגרים היטב עם מכסה אטום, ומאפסנים במקרר.

קרקר ע פסטו עגבניות

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן