סחלב 2

סחלב טבעוני מחמם ומפנק

שעון

5 דקות הכנה + 5 דקות בישול

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

שעון

עד 5 רכיבים

אחד הפינוקים החורפיים של סבתא שלי שתמיד מחזיר אותי לילדות. בואו לגלות איך מכינים סחלב טבעוני טעים ומחמם ב 5 דקות.

אם תהיתם איך מכינים סחלב טבעוני, את הסחלב הזה אפשר להכין מחומרי גלם שונים בקלות: סחלב שיבולת שועל, סחלב חלב שקדים, סחלב עם חלב סויה או סחלב מחלב קוקוס - בכל פעם קצת אחרת. תיהנו

המצרכים (לכ- 4 כוסות):

1.5 כוס קרם קוקוס (לסחלב בגרסה דלת שומן אפשר להחליף באותה כמות של חלב צמחי)

1.5 כוס חלב צמחי (שקדים/סויה/שיבולת שועל)

1/3 כוס מייפל טהור או 1/4 כוס סוכר

5  כפות קורנפלור 

1 כפית מי ורדים (אם יש לכם תמצית מרוכזת- 2 טיפות יספיקו)

לקישוט: סירופ מייפל ללא סוכר/קוקוס טחון/פיסטוקים או שקדים קצוצים

 

מכינים:

מערבבים את הקורנפלור בחצי כוס חלב קר עד שנמס לחלוטין.

מעבירים לסיר קטן ומוסיפים את יתרת הנוזלים (החלב וקרם הקוקוס).

מוסיפים מייפל או סוכר ומי ורדים ומבשלים יחד בישול קצר עד שממתחיל לבעבע ולהסמיך.

מעבירים לכוסות עד 3/4 מגובה הכלי.

מקשטים בקוקוס טחון, פיסטוקים או שקדים מעט סירופ מייפל.

מגישים חם.

 

* שימו לב, לסחלב בגרסה דלת שומן אפשר בהחלט להחליף את קרם הקוקוס באותה כמות של חלב צמחי אבל יתכן שיתקבל משקה דליל יותר.4

סחלב

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן