מטבל בטעם מתקתק מתוחכם ועשיר בסידן, סיבים תזונתיים, ויטמין C, חומצה פולית, סידן, מגנזיום ואשלגן. מומלץ במצבים של אנמיה, עצירות, עייפות.
המצרכים
1/2 סלק מבושל חתוך לקוביות
1 שן שום
2 כפות מיץ לימון טרי (אפשר יותר)
1/2 כוס טחינה גולמית איכותית (אני משתדלת להשתמש בטחינה מלאה כיוון שרמות הסידן בה מאד גבוהות)
4 כפות מים
1 כפית מלח.
איך מכינים?
במעבד מזון מרסקים את כל הרכיבים עד קבלת מרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
פשוט, נכון?