מטבל טחינה-סלק (או טחינה של נסיכות)

שעון

10 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

מטבל בטעם מתקתק מתוחכם ועשיר בסידן, סיבים תזונתיים, ויטמין C, חומצה פולית, סידן, מגנזיום ואשלגן. מומלץ במצבים של אנמיה, עצירות, עייפות.

המצרכים

1/2 סלק מבושל חתוך לקוביות

1 שן שום

2 כפות מיץ לימון טרי (אפשר יותר)

1/2 כוס טחינה גולמית איכותית (אני משתדלת להשתמש בטחינה מלאה כיוון שרמות הסידן בה מאד גבוהות)

4 כפות מים

1 כפית מלח.

 

איך מכינים?

במעבד מזון מרסקים את כל הרכיבים עד קבלת מרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.

 

פשוט, נכון?

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });
גלילה לראש העמוד