סדנת אוכל טבעוני

אנשים שעושים שינוי בתזונה, מוצאים את עצמם ברוב המקרים בואקום – הם לא יודעים בדיוק מה ואיך להכין, הם מתקשים לבנות תפריט שיהיה בריא מזין וטעים ופעמים רבות מוצאים את עצמם בלית ברירה מנשנשים או אוכלים אוכל מוכן ומעובד.

 

בסדנאות ובקורס הבישול הבריא שלי, אני נותנת שפע של כלים וידע בגובה העיניים כדי לבשל בכיף, אוכל בריא, טעים ומגוון שיהיה טעים, לא רק לטבעונים במשפחה.

אני עדי כהן סימן טוב, בלוגרית אוכל ומנחת קורסים וסדנאות בישול. לפני כמה שנים, עברתי לטבעונות ואז גיליתי שכל מה שאני יודעת ומכירה על בישול כבר לא רלוונטי, והייתי צריכה ללמוד לבשל מחדש.

 

אז התחלתי לחקור, לחפש מתכונים, להכיר חומרי גלם חדשים ולהתנסות יותר לעומק בחומרים שפחות השתמשתי עד כה. לא הכל הצליח מיד, אבל ברגע שהבנתי את העקרונות הרגשתי שגיליתי את הארץ האבודה.גיליתי עולם קולינרי עשיר ומלא בטעמים וצבעים, ואני מרגישה בריאה, חזקה וחיונית מאי פעם.

אחרי שנים של ניסיון במטבח הטבעוני, היום אני מנחה קורסים וסדנאות במגוון נושאים, כולם מבוססים על המטבח הטבעוני ועל חומרי גלם נהדרים ומעוררי השראה מן הצומח.

 

למי מיועדת סדנת הבישול הטבעוני:

  • אם אתם חדשים בבישול או פחות שולטים במטבח ורוצים ללמוד טכניקות, שיטות לקיצורי דרך, חומרי גלם ומתכונים טעימים.

  • אם אתם אוהבים לבשל ורוצים ללמוד שיטות חדשות, חומרי גלם חדשים ומתכונים מעניינים

  • אם מישהו מבני הבית עבר שינוי בתזונה ואתם מתקשים לבנות תפריט מתאים.

  • הקורס מתאים לכולם, ממש לא לטבעונים בלבד.

 

אני מזמינה אתכם לקורס בישול בריא בו תוכלו ללמוד להכין בקלות אוכל טעים ובריא שישמח אתכם ואת כל מי שתבשלו עבורו/ה.

 

הקורס בנוי מ- 7 מפגשים ומתקיים אחת לשבועיים (וגם מוכר לגמול השתלמות)

בכל מפגש לומדים יחד טכניקות, כלים, חומרי גלם ופטנטים ומבשלים יחד מגוון מנות נהדרות שיעשירו את המטבח. בסיום יושבים לאכול ארוחה משובחת מכל מה שהכנו. 

 

נושאי המפגשים:

תבשילים ביתיים – כולנו מתגעגעים לאוכל של סבתא אבל מרגישים שמדובר באוכל מסובך להכנה, במפגש הזה נכין מנות מסורתיות עם טוויסט מודרני, עם קיצורי דרך לבישול קל, מהיר בריא וטעים.

בישול אסיאתי – המטבח האסיאתי הוא מאד מגוון, במפגש הזה נכין מנות ממטבחי הודו, ויאטנם ותאילנד, נלמד על היחוד של כל אחד מהמטבחים, תבלינים מאפיינים, שיטות בישול ועוד.

המטבח האיטלקי – נכין מנות טעימות מהמטבח האיטלקי בגרסה קצת יותר בריאה: נעשה שימוש בקמחים בריאים, נכין פיצות עם גבינת קשיו ביתית ונכין בעצמנו רוטב פסטו ורטבים נוספים.

גבינות וממרחים – השאלה מה נמרח על הלחם או מה נאכל בארוחת הבוקר היא שאלה שרבים שואלים כשהם עוברים לטבעונות או עושים שינוי  בתזונה, במפגש זה נלמד להכין ממרחים וגבינות טעימות בגרסה בריאה מחומרי גלם שונים: אגוזים, קטניות וכו' – והכל מן הצומח.

מנות ללא גלוטן וסוכר – המגמה בשנים האחרונות היא להפחית במוצרים עתירים בסוכר וגלוטן, במפגש זה נלמד מגוון מתכונים נהדרים וטעימים ללא סוכר וגלוטן.

קציצות ולביבות – קציצות ולביבות הן חלק חשוב במטבח הטבעוני, נלמד להכין קציצות עסיסיות ויציבות  מחומרי גלם שונים.

כל הטופו הזה – טופו הוא חומר גלם מעולה, הוא ניטרלי בטעמו, יש בו הרבה חלבון וערכים תזונתיים נוספים, ואפשר להכין איתו אינסוף מתכונים, נכין מגוון מתכונים קלים ומפתיעים המבוססים על חומר הגלם הנפלא הזה.

מוזמנים להצטרף למאות שכבר השתתפו בקורסים ובסדנאות שלי ולהתחיל ליהנות מחוויה קולינרית מלאת ניחוחות טעמים וחיוכים. פרטים נוספים ב 052-6393378 ובאתר‎

הפרטים הטכניים:

  • אורך כל מפגש כ 3 שעות. 

  • הקורס כולל 7 מפגשים.

  • כל חומרי הגלם כשרים ומן הצומח.

  • כל הכלים במטבח שלי הינם פרווה.

  • המפגשים הינם פעילים, כלומר כולם משתתפים ומכינים את כל המנות יחד.

  • הקורס מתאים לעד 10 משתתפים

  • כל משתתפי הקורס מקבלים חוברת מתכונים ואפשרות להצטרף לקבוצת פייסבוק סגורה בה ניתן להמשיך לקבל מידע ומתכונים ולהתייעץ.

אם קשה לכם להתחייב, ניתן גם לרכוש מנוי שנתי לסדנאות הבישול ולבחור מתי מגיעים.

ניתן לרכוש שובר מתנה אישי לחבר/ה.

סדנאות פרטיות: 

ניתן להזמין סדנאות פרטיות למשפחה, חברים או לצוות בעבודה. מתאים גם לקבוצות גדולות -בתיאום מראש.

עשרות קבוצות מאורגנות, הגיעו בשנים האחרונות למטבח שלי או הזמינו אותי אליהם לסשן של בישול משותף מלא בחוויות, ריחות והרבה טעמים! 

הסדנא מוכרות ע"י הסתדרות המהנדסים והמורים וכן ע"י מועדון טוב ומועדון מגה לאן.

לבירורים ופרטים נוספים מוזמנים ליצור איתי קשר בטלפון 052-6393378 או להשאיר פרטים באתר

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן