סלסת עגבניות צ’ילי וכוסברה

10 דקות

ללא גלוטן

עד 5 רכיבים

סלסה כיפית חרפרפה ומרעננת שאפשר להוסיף בכריך או על יד התבשיל

סלסת עגבניות צ’ילי וכוסברה

כוס עגבניות שרי צבעוניות או קוביות עגבניות תמר

חופן עלי כוסברה טריים

1 פלפל צ’ילי קטן

שמן זית

לימון

מלח

 

פורסים את העגבניות לפרוסות דקות או חותכים לקוביות, מוסיפים שמן זית, כוסברה קצוצה, מלח ולימון, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

 

צלחת: mud made

 

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן