הקארי הזה עשיר וקרמי במיוחד בזכות השימוש בטופו משי, זו גם הסיבה שיש בו שפע חלבון, יש לו צבע עז ומדליק וחרפרפות כיפית ואף אחד לא עומד בפניו.
נסו וספרו לי איך היה.
המצרכים:
1.5 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
1 חבילה טופו משי (300-350 גר’)
1 בצל
2 גזרים
2 שיני שום
2 כפיות אבקת קארי הודי (אפשר פחות אם אתם לא אוהבים חריף)
1 כפית כורכום
1 כוס קרם קוקוס
1 כפית מלח (אפשר יותר עפ”י הצורך)
מעט שמן (רצוי זית או קוקוס)
1 כוס מים
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל והגזר לקוביות קטנות.
מחממים מחבת ומשמנים במעט שמן, מטגנים קלות את הגזר והבצל, מוסיפים אתהשום, הקארי והכורכום ומערבבים כמה שניות (זהירות שלא ישרפו).
מוסיפים את המים ומבשלים כמה דקות עם מכסה סגור עד שהירקות רכים,
כשהירקות מבושלים מוסיפים קרם קוקוס וחבילה של טופו משי ומרסקים הכל יחד בעזרת בלנדר מוט.
כשהרוטב חלק מוסיפים את גרגרי החומוס והמלח
מבשלים מס’ דקות יחד, טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים עם אורז לבן, כוסמת, קוסקוס או קינואה.
