רוטב אוליבייה דל קלוריות לסלט

שעון

5 דקות הכנה

גלוטן

לא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

זהו רוטב נהדר לסלטים או לביבות, קליל, ללא גלוטן, שאפשר להכין מראש ופשוט לערבב דקה לפני ההגשה. יש בו חלבון בזכות הטופו ומעט מאד שומן ובכל זאת הוא קרמי וכיפי. מוזמנים לנסות.

המצרכים:

½ חב’ טופו משי (נמכר בסופר במדפים של המוצרים האסיאתים)

½ כפית חרדל איכותי

1 כף שמן זית

½ כפית מלח

1-2 כפיות מיץ לימון טרי

 

הכנת הרוטב:

מכניסים את כל רכיבי הרוטב לבלנדר או מעבד מזון קטן (אפשר גם בלנדר מוט), מערבלים יחד עד קבלת רוטב דמוי מיונז, טועמים ומתקנים תיבול.

 

בתיאבון

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן