חציל קלוי הכי קל העולם

שעון

30 דקות הכנה

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד רכיבים

כמה דקות עבודה ויש לכם מנה יפייפיה ומשגעת, דלת קלוריות ונטולת גלוטן

המצרכים:

1 חציל בינוני ויפה

מעט שמן זית

מלח

סומק (אופציה)

להגשה:

טחינה / לאבנה/ יוגורט

פטרוזיליה קצוצה

 

איך מכינים:

מניחים את החציל בשלמותו על גבי נייר אפיה בתבנית ואופים בתנור כ 30-40 דקות בחום של 180 מעלות עד שבנגיעה מרגישים שהחציל רך והקליפה קצת חרוכה.

מוציאים את החציל מהתנור, מצננים מעט ומקלפים בעזרת האצבעות את הקליפה בזהירות מסביב תוך השארת החציל ועוקץ (הצ’ופציק למעלה).

נשארים עם חציל שלם אפוי ורך.

מכינים טחינה או לאבנה כמו שאוהבים.

בצלחת הגשה מניחים טחינה או לאבנה או יוגורט חמצמץ, מניחים את החציל וחותכים בסכין חתך ארוך לאורכו ופותחים מעט (כמו ספר).

מזלפים מעט שמן זית, מלח וסומק.

מקשטים בפטרוזיליה קצוצה או עירית.

מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.

בתיאבון

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן