סלט רענן של ירקות שורש עם רוטב אסיאתי טעים. אגוזי המלך עשירים בחלבון, אומגה 3 ואבץ, הברוקולי עשיר בסידן וסיבים תזונתיים,
לסלט:
2 גזרים
¼ כרוב קטן
2 גמבות בכמה צבעים
2 מקלות סלרי עלים וגבעולים
1 קולורבי
2 תפרחות ברוקולי מאודות בסיר אידוי או בסיר רגיל עם מעט מים
1 כוס אגוזי מלך טריים (לא קלויים)
לרוטב:
½ כוס שמן זית איכותי
¼ כוס חומץ בן יין
1.5 כפות רוטב סויה
1 כף סירופ מייפל טהור/סילאן/אגבה
1/2 כפית חרדל איכותי
אופן ההכנה:
את כל הירקות מלבד הברוקולי חותכים לגפרורים ומניחים בקערה.
את הברוקולי חותכים לפרחים קטנים.
מכניסים את כל מצרכי הרוטב לצנצנת זכוכית אטומה, משקשקים עד שמתקבל רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
שופכים את הרוטב על הירקות ומערבבים.
מוסיפים את האגוזים מלמעלה ומגישים.
Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It
really useful & it helped me out much. I hope to
give something back and aid others like you aided me.
thank you