סלט ירקות שורש בויניגרט אסיאתי עם ברוקולי ואגוזים

10 דקות הכנה + 10 דקות אידוי

עם הילדים

לא גלוטן

סלט רענן של ירקות שורש עם רוטב אסיאתי טעים. אגוזי המלך עשירים בחלבון, אומגה 3 ואבץ, הברוקולי עשיר בסידן וסיבים תזונתיים,

לסלט:

2 גזרים

¼ כרוב קטן

2 גמבות בכמה צבעים

2 מקלות סלרי עלים וגבעולים

1 קולורבי

2 תפרחות ברוקולי מאודות בסיר אידוי או בסיר רגיל עם מעט מים

1 כוס אגוזי מלך טריים (לא קלויים)

 

לרוטב:

½ כוס שמן זית איכותי

¼ כוס חומץ בן יין

1.5 כפות רוטב סויה

1 כף סירופ מייפל טהור/סילאן/אגבה

1/2 כפית חרדל איכותי

 

אופן ההכנה:

את כל הירקות מלבד הברוקולי חותכים לגפרורים ומניחים בקערה.

את הברוקולי חותכים לפרחים קטנים.

מכניסים את כל מצרכי הרוטב לצנצנת זכוכית אטומה, משקשקים עד שמתקבל רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.

שופכים את הרוטב על הירקות ומערבבים.

מוסיפים את האגוזים מלמעלה ומגישים.

מתכונים דומים:

הנה סלט דומה בשילוב קטניות ודגנים

ועוד סלט בשילוב אבוקדו

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים מאותה קטגוריה

2 תגובות

  1. new הגב

    Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It
    really useful & it helped me out much. I hope to
    give something back and aid others like you aided me.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן