ממרח פאטה טבעוני עם בצל מקורמל

שעון

10 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

ממרח כיפי מזין ומשביע, קל מאד להכנה ופשוט טעים

המצרכים:

2 כוסות עדשים ירוקות או שחורות מבושלות (בערך כוס וקצת לפני הבישול)

2 בצלים גדולים

כוס אגוזי מלך טבעיים לא קלויים

מעט מיץ לימון סחוט

כ 1/2 כפית תבלין לקציצות (בהרט/ ראס אל חנות)

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

 

לעבודה:

את הבצל  פורסים ומקרמלים: מטגנים לאט על להבה נמוכה במעט שמן עד שמתקרמל (זהירות לא לשרוף), מניחים בצד מחצית מכמות הבצל ואת השאר מעבירים למעבד מזון יחד עם כל הרכיבים האחרים.

מרסקים בפולסים עד ליצירת ממרח במרקם שאוהבים (אני אוהבת מרקם גס מעט, לא חלק לגמרי).

טועמים ומתקנים תיבול. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.

 

 צילום: דניאל ולדמן

 

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן