ריבת בצל מתובלת

40 דקות

ללא גלוטן

עד 5 רכיבים

הריבה הזו היא באמת משהו מיוחד: מתוקה-חרפרפה, עם ניחוח בצלי קל.
היא מתאימה למאכלים מלוחים כתוספת שנותנת צביטה של מתיקות בביס או סתם לפינוק על הלחם. כדאי לכם לנסות.

2 בצלים גדולים

1/2 כוס סוכר חום

1 כף חומץ בלסמי

1/4 כפית קינמון

2 כפות שמן קנולה

 

פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.

משמנים מחבת חמה ומטגנים את הבצל עד שמשחים מעט.

מוסיפים סוכר, חומץ בלסמי וקינמון, מערבבים על להבה נמוכה עד שהסוכר מסמיך והריבה מצטמצמת.

 

 

אפשר להגיש עם גבינת שקדים או עם פאטה טבעוני.

 

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן