הריבה הזו היא באמת משהו מיוחד: מתוקה-חרפרפה, עם ניחוח בצלי קל.
היא מתאימה למאכלים מלוחים כתוספת שנותנת צביטה של מתיקות בביס או סתם לפינוק על הלחם. כדאי לכם לנסות.
2 בצלים גדולים
1/2 כוס סוכר חום
1 כף חומץ בלסמי
1/4 כפית קינמון
2 כפות שמן קנולה
פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
משמנים מחבת חמה ומטגנים את הבצל עד שמשחים מעט.
מוסיפים סוכר, חומץ בלסמי וקינמון, מערבבים על להבה נמוכה עד שהסוכר מסמיך והריבה מצטמצמת.
אפשר להגיש עם גבינת שקדים או עם פאטה טבעוני.
