גבינת שקדים קלה למריחה

שעון

10 דקות עבודה

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

גבינה אלגנטית כיפית ומרעננת שאפשר להכין בקלות, לאכול כפי שהיא או להוסיף בכל פעם תוספות אחרות
1 כוס שקדים טבעיים (לא קלויים) מושרים במים למשך כמה שעות, מקולפים וטחונים

(רצוי לקנות טחונים – זה מקל על העבודה)

1/4-1/2 כוס מים (מוסיפים בהדרגה)

1 כף מיץ לימון טרי

1.5 כף חמאת קקאו מומסת (אפשר גם שמן זית/קוקוס מזוכך)

1/2 כפית מלח 

תוספות: אגוזים, עגבניות מיובשות, טימין, שמיר, עירית, בצל….

מניחים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים מס’ דקות, עד שהעיסה חלקה.

מעבירים לחיתול בד, או נייר סופג, מניחים במסננת מעל קערה.

מכניסים למקרר לשעתיים להתייצבות וסינון הנוזלים המיותרים, ככל שנחכה יותר זמן כך הגבינה תהייה יציבה יותר.

מוציאים מהמקרר ומעבירים לכלי אחסון נקי ואטום.

אם רוצים אפשר להוסיף מגוון תוספות ולגוון בכל פעם.

הגבינה מחזיקה מעמד במקרר מס’ ימים.

אפשר לאכול בכריך, טוסט או להגיש עם מנה של קרפצ’ו סלק, חצילים אפויים, פסטה ועוד

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן