חומוס חציל כבוש

ממרח טחינה וחציל כבוש חמצמץ

שעון

10 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5

עד 5 רכיבים

זה מטבל או ממרח נפלא, עם טעם מפתיע וצבע עז. להכנת כריך מדליק או לנגב עם לחם טוב בארוחה.
מכינים בצ'יק צ'ק ואני מבטיחה שהוא יהיה הכוכב של השולחן שלכם. מומלץ מאד להשתמש בטחינה משומשום מלא כי רמות הסידן בה הרבה יותר גבוהות מטחינה רגילה.
בסוף צירפתי סרטון הדגמה איך אני מכינה אותו. תיהנו

המצרכים

7-8 חצילים מוחמצים קטנים (אני השתמשתי בשל "בית השיטה")

1/4 כוס טחינה גולמית

1/3 פלפל חריף (אם אוהבים)

1-3 כפות מים (רק במידה והממרח יבש מידי)

איך מכינים:

בקערת מעבד מזון קטן מניחים את החצילים והפלפל החריף וטוחנים עד לקבלת מחית.

במידת הצורך מוסיפים כף מים כדי לעזור ליצירת מחית חלקה.

מוסיפים את הטחינה הגולמית למעבד המזון וממשיכים לטחון עד לקבלת ממרח אחיד.

במידה והממרח יבש מידי אפשר להוסיף 1-2 כפות מים בהדרגה.

מגישים מיד או שומרים בקופסה סגורה במקרר עד 3 ימים.

רוצים לראות איך אני מכינה את המנה הזו?
לחצו כאן
 
חומוס חציל כבוש2

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן