זה מטבל או ממרח נפלא, עם טעם מפתיע וצבע עז. להכנת כריך מדליק או לנגב עם לחם טוב בארוחה.
מכינים בצ'יק צ'ק ואני מבטיחה שהוא יהיה הכוכב של השולחן שלכם.
מומלץ מאד להשתמש בטחינה משומשום מלא כי רמות הסידן בה הרבה יותר גבוהות מטחינה רגילה.
בסוף צירפתי סרטון הדגמה איך אני מכינה אותו. תיהנו
המצרכים
7-8 חצילים מוחמצים קטנים (אני השתמשתי בשל "בית השיטה")
1/4 כוס טחינה גולמית
1/3 פלפל חריף (אם אוהבים)
1-3 כפות מים (רק במידה והממרח יבש מידי)
איך מכינים:
בקערת מעבד מזון קטן מניחים את החצילים והפלפל החריף וטוחנים עד לקבלת מחית.
במידת הצורך מוסיפים כף מים כדי לעזור ליצירת מחית חלקה.
מוסיפים את הטחינה הגולמית למעבד המזון וממשיכים לטחון עד לקבלת ממרח אחיד.
במידה והממרח יבש מידי אפשר להוסיף 1-2 כפות מים בהדרגה.
מגישים מיד או שומרים בקופסה סגורה במקרר עד 3 ימים.
רוצים לראות איך אני מכינה את המנה הזו?
לחצו כאן
