
המתכונים שלי
קטגוריות
- ביקור הגברת – מסעדות, חוויות, המלצות
- חנוכה
- טבעוני, איטלקי ומפתיע
- יום העצמאות
- יום כיפור
- כל המתכונים
- לא רק חסה – סלטים מדליקים שיקפיצו כל ארוחה
- לארוחת בוקר מפנקת
- ללא גלוטן
- מאמרים והמלצות
- מאפים קישים ופשטידות
- מה יש לאכול? – מנות עיקריות שמחות
- ממרחים ומטבלים
- מנות שילדים אוהבים
- מרקים מחממים לחורף טעים
- סוכות
- פורים
- פסח
- קינוחים ומתוקים
- קל הכנה
- קציצות ולביבות מכל הסוגים
- ראש השנה
- שבועות
- שומרים על הגזרה
- תבשילים וקדירות ממטבחים שונים

כמה מילים עלי
נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.
רישום לניוזלטר
קבלו את המתכונים והעדכונים שלי
פוסטים אחרונים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
תגיות
קטגוריות
- ביקור הגברת – מסעדות, חוויות, המלצות
- חנוכה
- טבעוני, איטלקי ומפתיע
- יום העצמאות
- יום כיפור
- כל המתכונים
- לא רק חסה – סלטים מדליקים שיקפיצו כל ארוחה
- לארוחת בוקר מפנקת
- ללא גלוטן
- מאמרים והמלצות
- מאפים קישים ופשטידות
- מה יש לאכול? – מנות עיקריות שמחות
- ממרחים ומטבלים
- מנות שילדים אוהבים
- מרקים מחממים לחורף טעים
- סוכות
- פורים
- פסח
- קינוחים ומתוקים
- קל הכנה
- קציצות ולביבות מכל הסוגים
- ראש השנה
- שבועות
- שומרים על הגזרה
- תבשילים וקדירות ממטבחים שונים

כיכר גבינת שקדים אפויה
המצרכים: 1 כוס שקדים טבעיים (לא קלויים) מקולפים וטחונים (רצוי לקנות טחונים – זה מקל על העבודה) 1/4-1/2 כוס מים (מוסיפים בהדרגה) 1 כף

כדורי גבינת טופו
1 חבילה (300 גרם) טופו קשה 2 כפות מיץ לימון, סחוט טרי 1/4-1/2 כוס חלב צמחי ללא סוכר (סויה, שיבולת שועל, אורז…) 3-4 כפות שמן

חטיפי גבינה טבעוניים
חטיפי “גבינה” טבעוניים צילום: עדי כהן סימן טוב אני אוהבת להכין מנות קלות ומהירות, הנה דוגמא למתכון כזה, קל ומהיר: ח טיפי “גבינה” טבעוניים, קלים

פאטה עדשים פטריות ובצל מקורמל טבעוני
ממרח כיפי מזין ומשביע, קל מאד להכנה ופשוט טעים המצרכים: 1 כוס עדשים ירוקות או שחורות מבושלות (בערך 1/2 כוס לפני הבישול) 2 בצלים גדולים

תחתיות ארטישוק ממולאות ברוטב קארי קוקוס ובצלים
זו אחת המנות המנצחות שלי לפסח, כזו שכולם אוהבים ומיד נגמרת ראשונה.

חציל עם גבינת שקדים ברוטב עגבניות של שף ענבל רוקח
את אחת מהארוחות הטובות שאכלתי אי פעם הכינה שף ענבל רוקח מ אניבה Aniba שעורכת ארוחות שף מדהימות לאנשים פרטיים ולקבוצות. הארוחה התקיימה במתחם הצימרים באזור

מרק קובה
לקובה: 3 כוסות סולת 1 כוס מים 1/3 כוס שמן 1 כפית מלח למילוי: 1/2 כוס נתחי סויה מבושלים ומסוננים 1 כוס עדשים מבושלות 4-5

מרק חרירה טבעוני
זהו מרק שהוא ארוחה שלמה, משביע טעים ומאד מזין הכולל ירקות, עשבי תיבול, קטניות ודגנים. משמעות השם חרירה היא משי והיא מתייחסת לעובדה שזהו מרק

בייגלס
המצרכים: 1 ק"ג קמח כוסמין או קמח מיוחד ללחם 1 כף אבקת אפייה 1 כף שמרים יבשים/ 1 שקית שמרית/ 1 קובייה שמרים טריים 1/4

אושפלאו
לשלב הראשון: 50 גרם נתחי סויה איכותיים יבשים 1 ליטר מים רותחים 1/2 בצל 1 שן שום 2-3 עלי דפנה כמה גבעולי פטרוזיליה או ירק

סלט קוסקוס ים תיכוני
המצרכים: 2 כוסות קוסקוס מוכן חופן עלי נענע קצוצים (עלים בלבד) 1/3 צרור עלי פטרוזיליה קצוצים 1/3 צרור עלי כוסברה קצוצים 3 עגבניות קצוצות 2

סלט עגבניות וגרגרי חומוס קייצי
הדודה שלי גייל שהיא המעריצה מס' 1 שלי, שעוקבת בשקיקה אחר כל מה שאני עושה ומפרסמת ותמיד יש לה משהו נחמד ומפרגן לומר, חגגה יומולדת