
המתכונים שלי
קטגוריות
- איטלקי
- ארוחות קלות
- ביקור הגברת – מסעדות, חוויות, המלצות
- גבינה טבעונית
- דגנים וקטניות
- דל קלוריות
- חגיגי
- חנוכה
- חצילים
- טופו
- יום העצמאות
- יום כיפור
- ירקות
- כל המתכונים
- כללי
- לארוחת בוקר
- לילדים
- ללא גלוטן
- מאמרים והמלצות
- מאפים
- ממרחים ומטבלים
- מנות עיקריות
- מנות שילדים אוהבים
- מקומות לארוח
- מרקים
- מתוקים
- סוכות
- סלטים
- עם הילדים
- פורים
- פסח
- פשטידות
- קדירות
- קטניות
- קינוחים
- קישים
- קל הכנה
- קציצות ולביבות
- ראש השנה
- שבועות
- תבשילים

כמה מילים עלי
נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.
רישום לניוזלטר
קבלו את המתכונים והעדכונים שלי
פוסטים אחרונים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
תגיות
קטגוריות
- איטלקי
- ארוחות קלות
- ביקור הגברת – מסעדות, חוויות, המלצות
- גבינה טבעונית
- דגנים וקטניות
- דל קלוריות
- חגיגי
- חנוכה
- חצילים
- טופו
- יום העצמאות
- יום כיפור
- ירקות
- כל המתכונים
- כללי
- לארוחת בוקר
- לילדים
- ללא גלוטן
- מאמרים והמלצות
- מאפים
- ממרחים ומטבלים
- מנות עיקריות
- מנות שילדים אוהבים
- מקומות לארוח
- מרקים
- מתוקים
- סוכות
- סלטים
- עם הילדים
- פורים
- פסח
- פשטידות
- קדירות
- קטניות
- קינוחים
- קישים
- קל הכנה
- קציצות ולביבות
- ראש השנה
- שבועות
- תבשילים

סדנאות בישול לחברות
סדנאות בישול לחברות וארגונים – סדנאות בישול טבעוני לחברות אתם מבלים יחד כל כך הרבה שעות, הקולגות מהעבודה כבר מזמן הפכו לחלק מהחיים שלנו, אנחנו

סדנת בישול למתחילים
קורסים וסדנאות בישול טבעוני למתחילים את ספר הבישול הראשון שלי קיבלתי בגיל 9 ומאז אני נהנית להתנסות במטבח, לנסות מתכונים חדשים, לאלתר ו”לשחק אם האוכל”.

סדנאות בישול טבעוני במרכז
סדנאות בישול טבעוני במרכז המטבח שלי נמצא במודיעין, ממש במרכז הארץ, במחצית הדרך בין תל אביב לירושלים, ובין הצפון לדרום, בין גבעות ירוקות, שדות וצמחי

רודוס – כל מה שצריך לדעת על ביקור מהנה באי המקסים
נתחיל בסוף: רודוס מקסימה, זה מקום נהדר לבלות, לנוח, להתפנק לבד, בזוג או עם המשפחה. כל אחד יכול למצוא בה את מה שהא אוהב: מנוחה

תבשיל גרגרי חומוס עם תרד ושמיר בסגנון יווני
את המנה הזו הגישו לי באחת הטברנות ברודוס, היא חמה ומשביעה ומרגישה כאילו איזו מאמא יווניה הכינה אותה במטבח הקטן שלה. אפשר לגוון ולהוסיף גם

ספאנאקוריזו – ריזוטו יווני עם תרד ושמיר
את התבשיל הזה טעמתי לראשונה בחופשה ברודוס, הוא חם, עשיר ומנחם, הזכיר לי ריזוטו אבל עם טעמים ים תיכוניים של תרד ושמיר. היה מצויין אז

ספאנקופיתה – מאפה פילו יווני במלית גבינה טבעונית ותרד
את המתכון הזה הכנתי כבר עשרות פעמים בסדנאות הבישול שלי, בעקבות ביקור ברודוס גיליתי שקוראים לו ספאנקו פיתה: (ספאנקו- תרד, פיתה-מאפה. אז הנה הגרסה הטבעונית

פאבה – ממרח אפונה צהובה יווני
הפאבה היא ממרח דמוי חומוס העשוי מאפונה צהובה, שאנחנו בישראל פחות מכירים. זהו מאכל נהדר, קל הכנה, שאפשר לאכול חמים או בטמפרטורת החדר, עם סלט

מיונז טבעוני ב 5 דקות
לפעמים זה נחמד למרוח מיונז בכריך או לטבול את הצ’יפס… כשעברתי לטבעונות, ויתרתי על המיונז ובכלל לא חשבתי שלהכין בבית יכול להיות פשוט כל כך.

פנקייק חמוציות וקינמון קל הכנה
תמיד רצית לדעת איך להכין פנקייק טבעוני? הפנקייקס האלו נהדרים לשבת בבוקר, כל אחד יכול להכין אותם בקלי קלות, והם ממש טעימים. ואפשר לגוון את

קארי ירקות וטופו תאילנדי
זה תבשיל חרפרף נהדר הכולל ירקות וטופו ובתוספת אורז מהווה מנה נהדרת של חלבון שלם (מלא) זו הפכה להיות מנה אהובה מאד, בקרב המשפחה ומשתתפי

מרק קובה סלק
רק אחרי שעברתי לטבעונות גיליתי שאפשר להכין קובות מן הצומח, וברגע שלמדתי איך להכין אותן זו הפכה להיות אהבה גדולה, בקרב המשפחה ומשתתפי הסדנאות שלי.