המתכונים שלי

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים אחרונים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

לחם זיתים

לחם איטלקי עם זיתים

יש משהו בלחם שמחזיר אותנו לבסיס, לאוירה של בית. אז מה דעתכם להכין לחם איטלקי ריחני עם זיתים ? מוזמנים. להכין איתי ויש גם סרטון.

קראו עוד »
לאבנה קשיו טופו2

לאבנה טופו קשיו חמצמצה

איזה כיף זה להכין בקלות לאבנה עשירה בחלבון, קרמית, רכה ובדיוק במידת חמיצות שאנחנו אוהבים. זה כל כך קל ובריא שאצלנו מכינים כזו בכל שבוע.

קראו עוד »
פלאפל אפוי2

פלאפל אפוי משודרג

החלטתי לנסות להכין פלאפל בגרסה משודרגת: אפוי, בריא וקצת יותר מעניין מהפלאפל שקונים ברחוב. להפתעתי כבר בנסיון הראשון יצא פלאפל מעולה וסופר טעים ובריא (למרות

קראו עוד »
קניידלך2

קניידלך טבעוניים

כמו שג'חנון ופלאפל הם מאכלים שכולם נהנים מהם, בלי קשר לעדה, גם קניידלך, תגידו מה שתגידו, מככבים לפחות פעם בשנה כמעט בכל שולחן סדר. ובאמת

קראו עוד »
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן