המתכונים שלי

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים אחרונים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קיש קשיו פטריות ובצל

מה יותר טוב מבצק פריך עם מלית חמה ועשירה בטעמים של בצל ופיטריות? לארוחה חגיגית, לפיקניק, למשרד או סתם מול הטלויזיה. לקלתית בצק פריך מלוח:

קראו עוד »

מקושקשת טופו מדהימה

מנת חלבון טעימה ומלאה לארוחת בוקר או ערב נהדרת, הטופו מספק חלבון ומשביע מאד. המצרכים: 1 חבילה (300 גר') טופו משי (באריזת קרטון – לא

קראו עוד »

רוטב עגבניות בסיסי מדהים

המצרכים: 3 בצלים גדולים קצוצים דק 2 קילו עגבניות בשלות (אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות מקופסת שימורים) 4-5 שיני שום פרוסות 5-6 כפות רסק עגבניות כ

קראו עוד »
לאבנה טופו

לאבנה טופו

המצרכים: 300 ג' (חבילה) טופו משי מיץ מ 1/2-1 לימון טרי (בהדרגה, לפי הטעם) 2 כפות שמן זית 1/2 כפית מלח (אפשר יותר) 1 שן

קראו עוד »

לאבנה שקדים

המצרכים: 1 כוס שקדים מושרים במים מיץ מ 1/2-1 לימון טרי (בהדרגה, לפי הטעם) 1/4 כוס שמן זית 1/4-1/2 כוס מים בהדרגה תוך כדי בלינדור

קראו עוד »
ממרחים

קרקר גרעינים ללא גלוטן

קרקר בריא ללא גלוטן מקמחי קטניות והרבה זרעים, קל להכנה וטעים בטירוף, מומלץ להכין כמות כפולה ולאפות 2 תבניות כי הם מתחסלים במהירות . המצרכים:

קראו עוד »
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן