המתכונים שלי

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים אחרונים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

טארט מלאבי חגיגי

קינוח חגיגי נהדר עם ניחוח מי ורדים ופיסטוקים שאפשר להכין בגרסת טארטלט קטן אישי או בגרסת טארט גדול. את המתכון הזה פיתחתי בעקבות מפגש אפיה

קראו עוד »

מג’דרה עשבי תיבול לימונית

ביום שישי אחד קיבלתי מחברתי רחל ערימה גדולה של קישואים טריים, אז קצצתי ושידכתי אותם לאורז, עדשים והרבה עשבי תיבול, הלימון פשוט מוסיף טויסט מגניב

קראו עוד »

קציצות קישואים ואורז

קציצות עסיסיות בזכות הקישואים והבצל, מרעננות בזכות עשבי התיבול ומשביעות בזכות האורז. אפשר להחליף את עשבי התיבול באחרים למשל כוסברה או בזיליקום ולקבל קציצות בסגנון

קראו עוד »

הצעה לתפריט ארוחת חג

החגים תכף כאן ולקראתם הכנתי במיוחד בשבילך תפריט מלא עם שפע המלצות למתכונים לארוחת החג. התפריט בנוי לפי קטגוריות: מרקים, מנות ראשונות, סלטים, מנות עיקריות,

קראו עוד »

סדנת אוכל טבעוני

אנשים שעושים שינוי בתזונה, מוצאים את עצמם ברוב המקרים בואקום – הם לא יודעים בדיוק מה ואיך להכין, הם מתקשים לבנות תפריט שיהיה בריא מזין

קראו עוד »

קציצות ירק משגעות

בעונה, כשיש חוביזה, זה כיף לצאת לטבע, לקטוף עלים טריים ולהפוך אותם לקציצות רכות ועסיסיות, המתכון הזה הולך טוב גם עם עלים אחרים: נסו להשתמש

קראו עוד »

לביבות ירקות דלות קלוריות

אצלנו בבית אוהבים את הלביבות האלו, הן נהדרות בכריך, לטיול, לעבודה ולכל ארוחה, אפשר לשחק עם הירקות ולגוון. ומי שפחות מקפיד יכול גם לטגן אותן.

קראו עוד »

מרק דאבל עדשים

הנה מתכון פשוט וטעים למרק דאבל עדשים עם 2 סוגי עדשים. העדשים הכתומות ושיבולת השועל נמסים בבישול ומסמיכים את המרק ומתקבל מרק עשיר סמיך וטעים

קראו עוד »
FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });
גלילה לראש העמוד