המתכונים שלי

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים אחרונים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

מה טבעונים אוכלים

מה טבעונים אוכלים – תנו לי להפתיע אתכם  העולם הולך לכיוון של קיימות, הכנסת ערכים "ירוקים" וסביבתיים לחיי היום יום, בתחום התזונה (אבל גם בתרבות

קראו עוד »

מזונות לא בריאים

מזונות לא בריאים שכדאי להימנע מהם בדיאטה ובכלל  כמה כיף זה להתפנק על אוכל טוב וטעים שמישהו אחר הכין עבורנו?  אני יודעת שבעידן המודרני קצת

קראו עוד »

לאכול בריא

תזונה נכונה אפשרית גם בטבעונות  אחת השאלות שאני נשאלת מדי פעם, ואני מודה שעדיין מפתיעה אותי, היא ״האם להיות טבעוני זה אומר לאכול בריא?״ התשובה

קראו עוד »
טעמיה

פלאפל פול – טעמייה

סבתא שלי, שהייתה בשלנית מדהימה וממנה למדתי לאהוב את המטבח, הייתה גם מספרת סיפורים בחסד שכל הזמן סיפרה לנו על הילדות והנעורים שלה, סיפורים שנשמעו

קראו עוד »
לינגוויני בולונז עגבניות שרי

ספגטי בולונז טבעוני

אם חשקתם בספגטי בולונז טבעוני הנה מתכון קל טעים ובריא לפסטה ברוטב בולונז : הרוטב הזה הוא טעים עשיר ממש כמו רוטב בולונז בשרי, עשיר

קראו עוד »
חמאה טבעונית 3

מתכון לחמאה טבעונית

המריחה הזו של חמאה מתובלת על לחם בית טרי, חלה רכה, קרקר ואפילו מצה בפסח… זה זכרון ילדות שהרבה אנשים שמורידים מוצרי חלב מהתפריט מתגעגעים

קראו עוד »
שום קונפי 2

שום קונפי

הקונפי הוא תוספת נפלאה לכל תבשיל או סתם לכריך או למריחה על לחם טוב. השום מתבשל לאיטו בתוך שמן הזית מתרכך וסופג טעמים והוא נשמר

קראו עוד »
מרק עדשים חמצמץ2

מרק עדשים חמצמץ

מרק מחמם, חמצמץ, טעים ומשביע מאד, עשיר בחלבון וברזל שיכול להוות ארוחה נפלאה בתוספת אורז או פרוסת לחם טוב (מתכון בהמשך). אה והוא גם ללא

קראו עוד »
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן