
המתכונים שלי
קטגוריות
- ביקור הגברת – מסעדות, חוויות, המלצות
- חנוכה
- טבעוני, איטלקי ומפתיע
- יום העצמאות
- יום כיפור
- כל המתכונים
- לא רק חסה – סלטים מדליקים שיקפיצו כל ארוחה
- לארוחת בוקר מפנקת
- ללא גלוטן
- מאמרים והמלצות
- מאפים קישים ופשטידות
- מה יש לאכול? – מנות עיקריות שמחות
- ממרחים ומטבלים
- מנות שילדים אוהבים
- מרקים מחממים לחורף טעים
- סוכות
- פורים
- פסח
- קינוחים ומתוקים
- קל הכנה
- קציצות ולביבות מכל הסוגים
- ראש השנה
- שבועות
- שומרים על הגזרה
- תבשילים וקדירות ממטבחים שונים

כמה מילים עלי
נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.
רישום לניוזלטר
קבלו את המתכונים והעדכונים שלי
פוסטים אחרונים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
תגיות
קטגוריות
- ביקור הגברת – מסעדות, חוויות, המלצות
- חנוכה
- טבעוני, איטלקי ומפתיע
- יום העצמאות
- יום כיפור
- כל המתכונים
- לא רק חסה – סלטים מדליקים שיקפיצו כל ארוחה
- לארוחת בוקר מפנקת
- ללא גלוטן
- מאמרים והמלצות
- מאפים קישים ופשטידות
- מה יש לאכול? – מנות עיקריות שמחות
- ממרחים ומטבלים
- מנות שילדים אוהבים
- מרקים מחממים לחורף טעים
- סוכות
- פורים
- פסח
- קינוחים ומתוקים
- קל הכנה
- קציצות ולביבות מכל הסוגים
- ראש השנה
- שבועות
- שומרים על הגזרה
- תבשילים וקדירות ממטבחים שונים

מה טבעונים אוכלים
מה טבעונים אוכלים – תנו לי להפתיע אתכם העולם הולך לכיוון של קיימות, הכנסת ערכים "ירוקים" וסביבתיים לחיי היום יום, בתחום התזונה (אבל גם בתרבות

מזונות לא בריאים
מזונות לא בריאים שכדאי להימנע מהם בדיאטה ובכלל כמה כיף זה להתפנק על אוכל טוב וטעים שמישהו אחר הכין עבורנו? אני יודעת שבעידן המודרני קצת

לאכול בריא
תזונה נכונה אפשרית גם בטבעונות אחת השאלות שאני נשאלת מדי פעם, ואני מודה שעדיין מפתיעה אותי, היא ״האם להיות טבעוני זה אומר לאכול בריא?״ התשובה

פלאפל פול – טעמייה
סבתא שלי, שהייתה בשלנית מדהימה וממנה למדתי לאהוב את המטבח, הייתה גם מספרת סיפורים בחסד שכל הזמן סיפרה לנו על הילדות והנעורים שלה, סיפורים שנשמעו

קציצות טופו-תרד אפויות רכות
את המנה הזו הכנתי ממש במקרה, נותרו לי חצאי חבילות של טופו קשה וטופו משי וקצת תרד ממתכון אחר והחלטתי פשוט לאחד הכל ולראות מה

ספגטי בולונז טבעוני
אם חשקתם בספגטי בולונז טבעוני הנה מתכון קל טעים ובריא לפסטה ברוטב בולונז : הרוטב הזה הוא טעים עשיר ממש כמו רוטב בולונז בשרי, עשיר

דובשניות טבעוניות מקמח כוסמין
האמת שאף פעם לא הייתי מחובבי הדובשניות, לפחות מהסוג שמוכרים בחנויות, הן בדרך כלל יבשות מאד מאד, עם טעם מתוק וכבד שאני לא אוהבת. אבל

מתכון לחמאה טבעונית
המריחה הזו של חמאה מתובלת על לחם בית טרי, חלה רכה, קרקר ואפילו מצה בפסח… זה זכרון ילדות שהרבה אנשים שמורידים מוצרי חלב מהתפריט מתגעגעים

שום קונפי
הקונפי הוא תוספת נפלאה לכל תבשיל או סתם לכריך או למריחה על לחם טוב. השום מתבשל לאיטו בתוך שמן הזית מתרכך וסופג טעמים והוא נשמר

סלט ירושלמי – בורגול, גרגרי חומוס וירקות
סלט נהדר שהוא ארוחה בפני עצמה, הבורגול והחומוס מהווים חלבון מלא ועשירים בברזל, חלבון וסיבים תזונתיים, חוץ מזה שזה סלט כיפי, טעים, משביע ומאד ישראלי.ס

אורז פרסי עם תפוחי אדמה בתחתית
זו תוספת מקסימה חגיגית וטעימה במיוחד מהמטבח הפרסי. תפוחי האדמה מיטגנים בתחתי הסיר ומעליהם מתבשל האורז, כשהופכים את הסיר הם מקשטים את האורז כמו כתר

מרק עדשים חמצמץ
מרק מחמם, חמצמץ, טעים ומשביע מאד, עשיר בחלבון וברזל שיכול להוות ארוחה נפלאה בתוספת אורז או פרוסת לחם טוב (מתכון בהמשך). אה והוא גם ללא