
המתכונים שלי
קטגוריות
- ביקור הגברת – מסעדות, חוויות, המלצות
- חנוכה
- טבעוני, איטלקי ומפתיע
- יום העצמאות
- יום כיפור
- כל המתכונים
- לא רק חסה – סלטים מדליקים שיקפיצו כל ארוחה
- לארוחת בוקר מפנקת
- ללא גלוטן
- מאמרים והמלצות
- מאפים קישים ופשטידות
- מה יש לאכול? – מנות עיקריות שמחות
- ממרחים ומטבלים
- מנות שילדים אוהבים
- מרקים מחממים לחורף טעים
- סוכות
- פורים
- פסח
- קינוחים ומתוקים
- קל הכנה
- קציצות ולביבות מכל הסוגים
- ראש השנה
- שבועות
- שומרים על הגזרה
- תבשילים וקדירות ממטבחים שונים

כמה מילים עלי
נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.
רישום לניוזלטר
קבלו את המתכונים והעדכונים שלי
פוסטים אחרונים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
תגיות
קטגוריות
- ביקור הגברת – מסעדות, חוויות, המלצות
- חנוכה
- טבעוני, איטלקי ומפתיע
- יום העצמאות
- יום כיפור
- כל המתכונים
- לא רק חסה – סלטים מדליקים שיקפיצו כל ארוחה
- לארוחת בוקר מפנקת
- ללא גלוטן
- מאמרים והמלצות
- מאפים קישים ופשטידות
- מה יש לאכול? – מנות עיקריות שמחות
- ממרחים ומטבלים
- מנות שילדים אוהבים
- מרקים מחממים לחורף טעים
- סוכות
- פורים
- פסח
- קינוחים ומתוקים
- קל הכנה
- קציצות ולביבות מכל הסוגים
- ראש השנה
- שבועות
- שומרים על הגזרה
- תבשילים וקדירות ממטבחים שונים

קינוח שוקולד וקרמל קל הכנה
ההכנה של קינוח כוסות מפואר ומפנק, במיוחד בארועים חגיגיים עלולה להיות קצת מפחידה, אולי אפילו יותר מההתחממות הגלובלית או החור באוזון , כי אנחנו מתכוננים

סלט כרובית עם עשבי תיבול, פירות ואגוזים
זוכרים שסיפרתי על המשפחה שחגגה יום נישואין להורים וביקשו ממני להעביר סדנא איטלקית למשפחה עם כמה שיותר ירקות חיים בתפריט? אז הכנו יחד בנוסף לפסטות

סלט חסה וכרוב איטלקי ברוטב פירות יער עם שקדים ותאנים
אתמול העברתי סדנא איטלקית פרטית למשפחה מקסימה שחגגה 60 שנות נישואין להורים!! הם ביקשו שאשלב כמה שיותר ירקות חיים בתפריט, אז הכנו יחד בנוסף לפסטות

ליווי וייעוץ קולינרי
ליווי וייעוץ קולינרי אישי אנחנו חיים בתקופה של שינויים, אנשים מודעים הרבה יותר לתזונה שלהם, למקור שלה ולהשפעות שלה על הגוף שלנו ועל הסביבה. אני

סדנת בישול בריא לילדים
קורסים וסדנאות בישול טבעוני לילדים אם החלטתם לעשות שינוי בתזונה ולהתחיל לבשל בריא יותר, אבל אתם לא יודעים איך להתחיל. אם מישהו מבני הבית עבר

סדנאות בישול לחברות
סדנאות בישול לחברות וארגונים – סדנאות בישול טבעוני לחברות אתם מבלים יחד כל כך הרבה שעות, הקולגות מהעבודה כבר מזמן הפכו לחלק מהחיים שלנו, אנחנו

סדנת בישול למתחילים
קורסים וסדנאות בישול טבעוני למתחילים את ספר הבישול הראשון שלי קיבלתי בגיל 9 ומאז אני נהנית להתנסות במטבח, לנסות מתכונים חדשים, לאלתר ו"לשחק אם האוכל".

סדנאות בישול טבעוני במרכז
סדנאות בישול טבעוני במרכז המטבח שלי נמצא במודיעין, ממש במרכז הארץ, במחצית הדרך בין תל אביב לירושלים, ובין הצפון לדרום, בין גבעות ירוקות, שדות וצמחי

רודוס – כל מה שצריך לדעת על ביקור מהנה באי המקסים
נתחיל בסוף: רודוס מקסימה, זה מקום נהדר לבלות, לנוח, להתפנק לבד, בזוג או עם המשפחה. כל אחד יכול למצוא בה את מה שהא אוהב: מנוחה

תבשיל גרגרי חומוס עם תרד ושמיר בסגנון יווני
את המנה הזו הגישו לי באחת הטברנות ברודוס, היא חמה ומשביעה ומרגישה כאילו איזו מאמא יווניה הכינה אותה במטבח הקטן שלה. אפשר לגוון ולהוסיף גם

ספאנאקוריזו – ריזוטו יווני עם תרד ושמיר
את התבשיל הזה טעמתי לראשונה בחופשה ברודוס, הוא חם, עשיר ומנחם, הזכיר לי ריזוטו אבל עם טעמים ים תיכוניים של תרד ושמיר. היה מצויין אז

ספאנקופיתה – מאפה פילו יווני במלית גבינה טבעונית ותרד
את המתכון הזה הכנתי כבר עשרות פעמים בסדנאות הבישול שלי, בעקבות ביקור ברודוס גיליתי שקוראים לו ספאנקו פיתה: (ספאנקו- תרד, פיתה-מאפה. אז הנה הגרסה הטבעונית