המתכונים שלי

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים אחרונים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

חמאה טבעונית 3

מתכון לחמאה טבעונית

המריחה הזו של חמאה מתובלת על לחם בית טרי, חלה רכה, קרקר ואפילו מצה בפסח… זה זכרון ילדות שהרבה אנשים שמורידים מוצרי חלב מהתפריט מתגעגעים

קראו עוד »
שום קונפי 2

שום קונפי

הקונפי הוא תוספת נפלאה לכל תבשיל או סתם לכריך או למריחה על לחם טוב. השום מתבשל לאיטו בתוך שמן הזית מתרכך וסופג טעמים והוא נשמר

קראו עוד »
מרק עדשים חמצמץ2

מרק עדשים חמצמץ

מרק מחמם, חמצמץ, טעים ומשביע מאד, עשיר בחלבון וברזל שיכול להוות ארוחה נפלאה בתוספת אורז או פרוסת לחם טוב (מתכון בהמשך). אה והוא גם ללא

קראו עוד »
חמין3

חמין טבעוני משגע קל הכנה

בכל חורף אני מתבקשת לפרסם מתכון לחמין טבעוני ובאמת אין כמו הריח החם והמנחם של חמין שעוטף את הבית בחורף ומעיר אותנו בשבת בוקר. חמין

קראו עוד »
פסטה אלפרדו

פסטה אלפרדו טבעוני

כשהייתי ילדה זו הייתה אחת המנות האהובות עליי וכשעברתי לטבעונות אחד מהדברים שהיה לי הכי חבל לוותר, אבל מהר מאד מצאתי פתרון נפלא לפסטה פטריות

קראו עוד »
סחלב 2

סחלב טבעוני מחמם ומפנק

אחד הפינוקים החורפיים של סבתא שלי שתמיד מחזיר אותי לילדות. בואו לגלות איך מכינים סחלב טבעוני טעים ומחמם ב 5 דקות. אם תהיתם איך מכינים

קראו עוד »
פסטה פטריות- טופומשי2

פסטה שמנת פטריות טבעוני

אם התגעגעתם לפסטה פטריות טבעונית או כפי שנהוג לכנותה בארץ: אלפרדו טבעוני הנה גרסה נוספת עם מתכון קל טעים ובריא לפסטה ברוטב אלפרדו: הרוטב הזה

קראו עוד »
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן