המתכונים שלי

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים אחרונים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פסטה בקרם סלק ורוד

חוק מס’ 1 בפסטה: הרוטב מחכה לפסטה. ולכן אנחנו קודם מכינים את הרוטב ורק אז את הפסטה. הרוטב הזה הוא רך, קרמי, עשיר בחלבון ודל

קראו עוד »

הפירה המושלם בעולם

פירה זו התוספת האולטימטיבית, רך, מנחם, מחמם, מתאים כמעט עם כל דבר (אצלנו הילדים גונבים מהסיר עוד לפני הארוחה). הנה הדרך הקלה להכין פירה מושלם

קראו עוד »

ממרח חומוס סלק סגול

הממרח הזה כל כך טעים וקל להכנה,יש בו שפע חלבון, הסלק עשיר במינרלים, בניטראטים ובפיגמנטים סגולים והוא תורם להפחתת רמות לחץ הדם ולשמירה על בריאות

קראו עוד »

מסבחה שעועית לימה

הממרח הזה כל כך קל להכנה, והוא מתאים כמטבל או ממרח לכריך, או כארוחה מלאה בתוספת סלט. השעועית הלבנה עשירה בחלבון ובסידן, ולמעשה מכילה כמות

קראו עוד »
צילום וכלי קרמיקה: אורלי פיטל ceramics by orly

ממרח חומוס בטטה מדליק

הממרח הזה כל כך קל להכנה, יש בו שפע חלבון, בטא קרוטן, ויטמיני B, אשלגן ונוגדי חמצון החשובים לבריאות העיניים, הלב ומערכת החיסון והוא מתאים

קראו עוד »

לימון כבוש שמשדרג כל ארוחה

זהו אחד הדברים הקטנים שמשדרגים כל ארוחה. המעדן הזה נותן בעיטה של חמיצות וחרפרפות נהדרת לכריך, קציצות ובכלל. ממש פשוט להכין לימון כבוש – אז

קראו עוד »
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן