המתכונים שלי

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים אחרונים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

טמפה ברוטב מלאי משגע

מה זה טֶמְפֶּה טמפה (Tempeh) הוא מאכל אינדונזי מסורתי העשוי פולי סויה שעברו התססה. הטֶמְפֶּה מבוסס על פולי סויה שלמים ועל כן זהו מאכל עשיר

קראו עוד »

מאפינס יוגורט טבעוני

מתכון קל וכיפי למאפינס יוגורט קלילים ואווריריים שמתאימים בול לשבועות אבל תאכלס לכל השנה… אפשר לגוון את הבסיס עם תוספות וקישוטים שונים ולהכין מגוון אינסופי

קראו עוד »

סוגי לחמים נפוצים בישראל

סוגי לחמים נפוצים בישראל – המדריך המלא כל פודי וחובב פחמימות, יודע שאין כמו לנעוץ שיניים בכיכר לחם חמימה וטרייה.  עד לפני מספר שנים, בישראל

קראו עוד »

המדריך של עדי לוינה

ההמלצות האישיות שלי לטיול חורף קצר ומהנה בוינה וינה בירת אוסטריה היא עיר עשירה בהיסטוריה, ארמונות, פאר והדר וגם הרבה בתי  קפה מדליקים, רחובות שוקקים,

קראו עוד »
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן